Er det modellervoks?

Nej. det er silikone-ler. Silly Doh er en blanding af traditionelt ler og modellervoks – det bedste fra de to verdener. Silly Doh tørrer ikke ud som ler og modellervoks gør. Det fås i alle regnbuens farver, og det fås som selvlysende ler og ler der skifter farve. Når børnene har bygget det de nu allerhelst kunne tænke sig, kan man så vælge at bage det i 10 minutter i ovnen derhjemme – og først derefter bliver Silly Doh permanent.

Både før og efter bagning kan det tåle vand, sand, varme, kulde mv. så børnene har stor glæde af det både i stuen, i haven, i badet derhjemme eller på stranden.

Det tåler endda opvaskemaskine efter en tur i ovnen på 10 minutter ved 200 grader.

 

Er det et godkendt produkt i Danmark?

Ja selvfølgelig. Silly Doh er CE mærket og dermed både testet og godkendt som legetøj i Danmark, hvor vi jo traditionelt set har høje krav til den slags.

 

Hvad er det lavet af?

Silly Doh er lavet af Silikone. Et harmløst materiale med fantastiske egenskaber. Faktisk er det det samme materiale som sutten på sutteflasker laves af. Det siger lidt om de tanker der er gjort, da det er blevet udarbejdet. Vi ser vi flere eksempler på forældre der laver deres egen bidering af Silly Doh. Det anbefaler vi dog ikke, men det vidner om at mulighederne er mange, og at produktet er ganske ufarligt – også selvom børn skulle komme til at bide i det.

 

Hvad lugter det af?

Silly Doh er helt og aldeles gift- og lugtfrit. Det betyder også at børnenes hænder heller ikke lugter efter at have leget med materialet.

 

Smuldrer det meget?

Nej. Silly Doh er virkelig et dejligt materiale – også for de forældre, der ikke er så pjattede med at skulle rydde op efter børnenes lege. Silly Doh sviner ikke og er hurtigt at rydde op efter endt leg. Samtidigt er det lavet på en måde, så selvom man har leget meget, er farverne til at skille fra hinanden igen, så du ikke efter 15 minutters leg med 4 farver, kun sidder tilbage med en stor brun masse.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Se vores præsentationsvideo

Silly Doh er en magisk verden hvor kun fantasien sætter grænser. Form, bag, leg!